Recefice rólunk

Rólunk

A több száz éves nemes szőlőfajok és a borászok egész éves munkájának egy olyan különleges lenyomatát őrzi meg ez a fagylalt amelynek élvezete ezidáig csak keveseknek adatott meg. Az eszenciák összességéből a megfagyasztott pillanatnak hála semmi nem hiányzik. A gondosan kézzel válogatott és mosott szemek a prémium minőségű olasz alapanyagok és a modern technológia keverékéből egy olyan különleges műalkotás született amelyet tiszta szívből ajánlunk gyereknek,felnőttnek, annak aki szereti a bort és annak is aki nem.

„Három évvel ezelőtt egy újbor kóstoló után kezdett foglalkoztatni a kérdés, hogy hogyan lehet azt a különleges ízt „konzerválni”, hogy minél többen élvezhessük, akár egész évben.

Szerencsére akkor találkoztam egy nagyon ügyes cukrásszal, akinek a cukrászdájában egy felejthetetlen, kiváló minőségű eper fagylaltot kóstoltam. Innen már nem volt nehéz kitalálni, hogy miként lehet az ízeket konzerválni. Még abban az évben elkészítettük az első „cserszegi fűszeres” szőlő fagyit. Nagyon nagy sikere volt.

Minden Etyeki Piknikre készítünk a friss szüretből fagylaltot, több ízben. Olyan neves borász(at)okkal dolgozunk együtt, mint Orosz Gyula, Rókusfalvy Pál, Hernyák László, Vida Péter, Bott Frigyes, Anonym pince Szövényi Áron, Nádas Borműhely, Angyal borház, Mokos pince, Degenfeld szőlőbirtok, Bolyki János.

info@recefice.hu

06 (30) 983 7777

Etyek, Hősök tere 1.